Don't try to fix what isn't broken

Det är varmt igen, inte lika varmt som innan, men 30 grader känns ändå!
jag har fått en anställningsintervju till ett jobb på en festlokal, förhoppningsvis får jag de jobbet
för jag saknar att shoppa ordentligt och med massa pengar på kontot svider de att inte kunna spendera nått.. (kan ju inte gå runt och shoppa när jag inte har en inkomst de kan ju ta tid innan pengarna börja komma in igen?)

På måndag är de min födelsedag, och min brors, men han är ju inte här. Han kommer den 28 (tror jag) ske bli skönt att träffa nån svensk, folk här är lite märkliga ibland!

jag och andy när vi va små hehe


nu ska jag gå och äta jordgubbar i trädgården vi hörs!
-e

I'm just a little caught in the middle, life is a maze and love is a riddle and I don't know where to go.

Jag är tillbaka efter en liten lång blogg pause, mycket har hänt
jag har varit på cypern, jag har gått på bal, tagit studenten, flyttat till kanada, börjat en fransk kurs, överlevt en jordbävning(som jag inte kände), varit mycket nära en svag tornado (vi hade en utan för västra Montreal) och några funnel clouds; de har blåst en del här med andra ord, Nu ligger jag i min säng och njuter av att det regnar, efter 5 dagar med temperaturer som steg hög över 35 grader har jag ont över allt, jag mår illa, mina fötter är svullna och gör ont.. Jag har aldrig varit med om att må fysiskt+psykiskt dåligt av värme, men nu regnar det som sagt, de började vid lunch tid, har aldrig varit så glad över regn i hela mitt liv tror jag, jag klev rakt ut i ös regnet och kyldes ner!! (har ingen ac, och skolan där jag tar fransk kurser har inte heller ac)
Idag har jag shoppat med min lilla moder köpte ett trevlig halsband (se bild nedan) och organic nail care har även varit och ätit i chinatown (yum!)

-e

RSS 2.0